Åbningstider Man-fre 10.00 - 17.00 lør. 9.00 - 13.00

Deltag i konkurrencen og vind en Seeland heldragt til en værdi af 2999.- KLIK HER

Steiner Ranger 10 x 42 mm kikkert med afstandsmåler

På lager i butikken Lev. 1-2 hverdage
Varenummer
STE2317

Ranger LRF 10x42 kikkerten fra STEINER kombinerer innovativt design, perfekt ergonomi og højeste nøjagtighed i ét produkt. Al elektronik er indeholdt i det unikke slanke design for nem og ergonomisk håndtering med præcis måling i enhver situation. Hurtige og præcise målinger sikres af et lyst display og den integrerede vinkelkompensation for at sikre din jagtsucces. Med den uovertrufne robusthed, der kendetegner ethvert Steiner-produkt, tager STEINER Ranger LRF din jagt til et helt nyt niveau. Laserafstandsmåling fra 25 meter til 1800 meter. Anvendelig til afstandsmålinger selv under de mest ekstreme og slidende vejrforhold.

Når mere end ét målobjekt er målrettet, prioriteres det tættere mål af de to på skærmen. Funktionen - Prioritet af et andet objekt - ignorerer objekter, f.eks. buske, sten og grene, i forgrunden. Hvis der er målrettet mod mere end ét objekt, fremhæves det fjernere af de to objekter på displayet.

INNOVATIVT DESIGN OG ERGONOMI

Behagelig ergonomi på grund af det slanke kvadratiske tagdesign og det nye innovative design med forbedret håndtering. Sikker brug garanteret selv i fugtige omgivelser, under de mest ekstreme vejrforhold eller med handsker.

SCAN MODUS

Bevægelige mål altid i fuld fokus takket være scanningstilstanden, som giver en enorm fordel, når afstande ændrer sig hurtigt, eller mål bevæger sig. Mål hurtigt og nemt flere objekter efter hinanden, og bestem nøjagtigt afstanden til vildtet i bevægelse gennem kontinuerlig scanning.

KLASSE-BEDSTE SKÆRMLYSTYRKE

Ranger LRF imponerer med den højeste kontrast og optiske ydeevne, samt fleksibel justering af den integrerede grænseflade afhængigt af miljøet.

INTEGRERET HÆLDNINGSMÅLER

Ud over hældningsmåleren, som individuelt viser den respektive vinkel eller vandrette afstand, har Ranger LRF 10x42 en afstandsmåler. Især ved jagt i bjergene eller på vidder, er dette en uundværlig egenskab til et jagtskud.

EKSTREM ROBUSTHED

Modstandsdygtigt aluminiumshus med en slagfasthed på op til 11G. Nitrogenpåfyldning betyder, at alt dug er historie, og intet støv eller snavs kan skade kikkerten ved at komme ind.

Specifikationer:

  • Forstørrelse 10x
  • Vægt 1100g
  • Bredde 140 mm
  • Længde 210 mm
  • Laser afstandsmåler 25m - 1800m
  • Lysintensitet 17,64
  • Twilight nummer 20,49
  • Synsfelt på 1000m 105m
12.799,00DKK
- +
© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider Man-fre 10.00 - 17.00 lør. 9.00 - 13.00

Deltag i konkurrencen og vind en Seeland heldragt til en værdi af 2999.- KLIK HER