Skydestokke

Hos os finder du et stort udvalg i skydestokke, til stærke priser. Vi har næsten med garanti en variant der passer til dine præferencer. Alle leveres i høj kvalitet, fra kendte mærker såsom Seeland og Primos; to producenter der begge kendetegnes ved at producere jagtudstyr som man altid kan stole på, og som holder i mange år frem. Er du i tvivl om hvilken skydestok til indskydning af riffel der egner sig bedst? Så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, og få en uforpligtende snak. Så kan vi forhåbentlig finde frem til en skydestok der egner sig perfekt til formålet, og som giver det optimale sigte.

Hos os finder du et stort udvalg i skydestokke, til stærke priser. Vi har næsten med garanti en variant der passer til dine præferencer. Alle leveres i høj kvalitet, fra kendte mærker såsom Seeland og Primos; to producenter der begge kendetegnes ved at producere jagtudstyr som man altid kan stole på, og som holder i mange år frem. Er du i tvivl om hvilken skydestok til indskydning af riffel der egner sig bedst? Så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, og få en uforpligtende snak. Så kan vi forhåbentlig finde frem til en skydestok der egner sig perfekt til formålet, og som giver det optimale sigte.

På vores hjemmeside finder du også en lang række andre produkter og tilbehør til jagt. Du finder alt fra det helt rigtige jagtudstyr til den bedste beklædning til både kvinder, mænd og børn. Du kan også kontakte os hvis der er et produkt du mangler, og ikke kan finde på vores hjemmeside, så skal vi nok gøre vores bedste for at få fat i det til dig.

Hvad er en skydestok?

En skydestok er et værktøj der er populært hos mange jægere. Den hjælper med at sikre et fast og sikkert underlag når du skal affyre et skud eller holde øje med et muligt byttedyr. Derudover kan højden på skydestokke justeres, så du kan have en god arbejdsstilling der passer præcis til din højde, og sikrer den bedste komfort, også selvom du står op i lang tid.

Skydestokke findes med forskellige antal ben, men oftest kan benene slås sammen, så det er let at have skydestokken med rundt i terrænet. Mens nogle foretrækker en model med to “stokke”, foretrækker andre modeller med tre eller fire ben for ekstra støtte og stabilitet. Behovet for støtte kan også komme an på vægten af det våben, som stokken skal bære.

Der findes også skydebænke, der i modsætning til stokkene ikke har nogle ben, men som i stedet fungerer som et sikkert og fast underlag til din riffel, hvis du ligger ned mens du affyrer et skud. Der kan være forskel på, om du foretrækker en skydebænk eller en skydestok, og brugen kan også variere i forhold til hvilken type jagt du er på.

Mange forskellige modeller

Der findes mange forskellige modeller og mærker, til dig der leder efter en skydestok der er perfekt til dine behov. Derfor kan du nedenfor læse lidt mere om nogle af de forskellige typer, så du kan blive lidt klogere på, hvilken skydestok der passer til den måde du går på jagt på. Vi hjælper naturligvis også gerne med at finde den helt rigtige model, hvis du har brug for lidt ekstra vejledning.

Om det er en 4-benet skydestok eller en skydebænk, så har vi helt sikkert et produkt der falder i din smag. Læg også mærke til at flere modeller kan justeres, så du både kan bruge dem stående, liggende eller knælende. Dette er især oplagt til som rejseskydestok, fordi du kun skal have ét produkt med, men som du er sikker på kan bruges, ligegyldigt underlag, terræn og udsyn. Disse kan også foldes så meget sammen, at de kan ligge i en helt almindelig kuffert, og kan hæftes fast til rygsækken på de lange jagtture hvor I får mange kilometer i benene, helt uden en ekstra stor byrde i form af jeres skydestokke.

De fleste produkter findes til priser mellem 399 kroner, 999 kroner og 1.399 kroner. Derfor er der noget for ethvert budget og præference, lige meget om du er en nybegynder, der blot ønsker at udvide sin samling, eller en gadgetnørd og entusiast der har brug for de nyeste produkter i bedste kvalitet.

Skydestok med 4 ben

Vores 4-benede skydestokke er blandt nogle af vores mest populære modeller. Dette er fordi de ekstra ben giver dig ekstra stabilitet, hvilket gør at det kan være lettere at fokusere på et mål. En firbenet skydestok kan være sammensat på forskellige måder, og nogle gange kan det faktisk virke som om de har fem ben. Ofte vil det være sådan at der er tre ben der har kontakt til jorden og skaber stabilitet på den måde, og derudover er der to ben der støtter riflen bagerst og samtidig har kontakt til to af de ben der når jorden. Derfor får du virkelig god stabilitet og fuld kontrol over dit våben.

Der er også firbenede skydestokke der har to ben med kontakt til jorden, og to ben der støtter våbenet bagerst. Dette giver også rigtig god stabilitet. Du skal altså vælge en skydestok med fire ben, hvis du ønsker den bedste stabilitet, og ikke har noget imod den smule ekstra vægt der kommer med de ekstra ben. Heldigvis er alle modeller i dag lavet i lette materialer, der ofte kan klappes sammen, og derfor er lette at have med på farten.

Skydestok med 3 ben

Skydestok med 3 ben er også en af vores populære modeller, fordi den næsten ingenting fylder, og samtidig kan give et tilpas stabilt underlag. Den har oftest to ben bagerst der støtter den tungeste del af riflen og samtidig gør det let at skifte retning og følge det mulige mål, mens det forreste ben giver større, holder riflen plan og tager noget af vægten. Vi har flere trebenede modeller med gode egenskaber og i bedste kvalitet, ligesom vi hele tiden får nye varer der kan gøre jagten endnu mere ubesværet.

Enhåndsbetjent

En enhåndsbetjent skydestok kan bruges når du har brug for at kunne sætte stativet op hurtigt, for eksempel hvis du skal holde øje med et mål samtidig. Denne kan slås ud og sættes på med én hånd, så du hurtigt kan få riflen rettet mod dyret. Desuden er de fleste smalle og lette nok til at de uden problemer kan ligge ved siden af dit våben i våbentasken, så du altid har det i nærheden.

Skydebænk

En skydebænk er et produkt der egner sig godt til hvis du ligger ned når du er på jagt, og har brug for øget stabilitet. Stabilitet er med til at give sikkerhed, fordi den mindsker chance for at du skyder skævt eller skrider på grund af underlaget. En skydebænk eller et skydebord kan have små korte ben, eller bare fungere som en blok, hvorpå du kan lægge eller fastmontere dit våben.

Hvorfor bruge en skydestok?

Det kræver andet end et godt sigte og en dyr riffel at blive en god jæger. Blandt andet er stabilitet vigtigt, da det er med til at sikre at du kan affyre et præcist skud. Derfor kan man bruge en skydebænk  eller -stok, for at være med til at få styr på stabiliteten, også i terræn der er mudret, bakket og generelt besværligt. Der er flere fordele, der gør at det kan være bedre at bruge en stok, bænk eller bord, fremfor at stole på din egen stabilitet, både for din egen sikkerhed og de mennesker der er omkring dig.

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider man-fre 10.00 - 17.00 Lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre