Bukser

Shop efter
Filtrer efter
Color

Deerhunter bukser til jagt

Jagtbukserne er nok den beklædningsgenstand, det går hårdest udover på jagt, da man ofte kravler rundt på knæene, går igennem uvejsomt terræn, kravler op og ned af skydestiger og skydetårne. Så dine jagtbukser skal kunne holde til lidt af hvert, når det kommer til jagt i outdoor miljø. Her finder du vores udvalg af Deerhunter bukser, som er den perfekte beklædning når det kommer til jagttøj og jægere. Deerhunter bukser er et par rigtige jagtbukser, som er behagelige til de lange dage udendørs, og de vil matche til den type jagt, og den naturtype som Deerhunter bukser skal bruges i. Derfor kan du som jæger ikke få galt i byen med et par Deerhunter bukser.

Deerhunter har et stort udvalg af kvalitets jagtbukser, som er nøje fremstillet ud fra mange års erfaring med at gå på jagt. Der er tænkt over hver detalje, og der er ikke gået kompromis nogle steder i forhold til brugsegenskaber og anvendelighed. Bukser fra Deerhunter er vandtætte, har en god pasform, skaber den rette bevægelsesfrihed, og har mange af de funktionelle egenskaber man ønsker som jæger. En jæger har ofte mange krav, når det kommer til køb af jagttøj. Der skal nemlig være tale om det helt rette tøj, som både besidder egenskaber såsom at være vandtæt, have camouflage og i en kvalitet der passer perfekt til friluftsliv med en hel dag i naturen. Der er ingen grund til at gå på kompromis, og her er et par Deerhunter bukser et godt valg, som forbereder dig godt til lange dage i det fri.

Deerhunter fremstiller også unikke og moderne jagtsæt, som er forsynet med ekstra forstærkninger på udsatte steder, så du som jæger med Deerhunter jagtbukser, altid er sikker på at kvaliteten er i top, og at du bare skal have fokus på jagten. Med Deerhunter jagt bukser kan du med fordel gå på jagt på klippeskråninger og i andet hårdt terræn, som stiller nogle ekstra høje krav til specielt jagt bukser. Er man en aktiv jæger, vil det være en fordel at vælge jagtbukser, som er fremstillet med fokus på åndbarhed og med en vind- og vandtæt Deer-Tex membran.


Hvorfor vælge Deerhunter bukser?

Et par slidstærke og praktiske bukser i et komfortabelt materiale kan gøre oplevelsen på jagten meget bedre, og du behøver kun at have fokus på byttet. De helt rigtige Deerhunter bukser kan også være med til at skabe de bedst tænkelige forudsætninger for en succesfuld jagt. Her hos os kan vi helt klart anbefale et par bukser fra Deerhunter, som både kan bruges  i din hverdag, men også til jagt. Bukser fra Deerhunter udvikles så de er tilpasset den danske natur, hvor der gøres en stor indsats for hver enkelt lille detalje. Med produkter fra Deerhunter er du sikret et god udgangspunkt for din næste jagt.

Derudover er der med Deerhunter jagtbukser ikke gået på kompromis med anvendeligheden eller funktionaliteten ved hvert enkelte par. Derfor er et par Deerhunter bukser et af de mest fornuftige og optimale valg til din jagt.

Det er vigtigt at et par jagtbukser har god bevægelighed og er åndbare, og det vil oftest være en fordel, hvis bukserne også er vandtætte. Vandtætte jagtbukser kan især være en fordel på andejagt, hvor blæsten og regnen ofte rusker i en, og hvor sandsynligheden for at blive våd også er ret anseelig. Men med det rette jagttøj vil dette føles som barnemad.

Er du driver eller hundefører vil det være en fordel, hvis dine jagtbukser er forstærkede, da du oftest skal ud i noget ufremkommeligt terræn, hvor du måske gerne vil beskytte dine ben, samtidig med at de skal være hårdføre nok til at de ikke går i stykker ved hårdt slid. Det er her Deerhunter bukser kommer ind i billedet.


Deerhunter shorts

Står du og mangler de helt rigtige shorts til jagten på de varme dage? Så skal du helt klart have fat i et par Deerhunter shorts, så du kan være godt klædt på til de varme dage, hvor jagten stadig kalder. Mange af vores Deerhunter shorts er stilfulde, komfortable og med ekstra stræk. De er oftest også vandafvisende, meget åndbare og designet til de eventyrlystne friluftsmennesker. Køn spiller ikke nogen rolle, vi har jagtshorts til både dame og herre. Så med vores store udvalg skulle der gerne være et par der falder i lige præcis din smag.


Køb Deerhunter bukser online her

Her hos Iversen Import har vi et bredt udvalg af Deerhunter bukser og beklædning med en masse højkvalitetsprodukter at vælge imellem. Udvalget består af bukser såsom: Deerhunter vinterbukser, Deerhunter selebukser, Deerhunter strike bukser, Deerhunter overtræksbukser og Deerhunter bukser med forstærkning. Bukserne kommer i flere forskellige farver, og du kan også få Deerhunter bukser med camouflage, som er helt perfekt som jagttøj, hvis du ønsker ikke at blive set.

Vi har hurtig levering, og gratis fragt ved køb over 300 kr. Skulle produkterne mod forventning ikke leve op til forventningerne, så har vi også 14 dages returret.


Se vores udvalg af andre produkter

Står du og mangler andre produkter for at opnå succes på jagten, så tag endelig et kig rundt på resten af vores webshop. Vi har produkter inden for både jagthandsker, deerhunter jakker, jagtstøvler, deerhunter jagttøj og meget mere.
Har du nogle spørgsmål, så kontakt os her.

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider man-fre 10.00 - 17.00 Lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre