Luftgevær

Her finder du et stort sortiment af billige luftgeværer. Du finder blandt andet populære mærker som Gamo, Hatsan, Norica, Cometa og Weihrauch. Derudover kan du også altid finde et stort udvalg af tilbehør til luftgeværer, så du altid kan være sikker på at du har det helt rigtige udstyr, tilbehør og reservedele. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for gode råd eller vejledning til at finde det luftgevær der passer bedst til dig og dit behov. Det er vigtigt at du husker, at du skal være 18 år for at kunne købe et luftgevær, både hos os, men også hos alle andre forhandlere. Hvis du bestiller luftgeværet her, skal du sende en kopi af dit billed ID på pamhulejagt@gmail.com, før vi kan sende geværet afsted til dig.

Her finder du et stort sortiment af billige luftgeværer. Du finder blandt andet populære mærker som Gamo, Hatsan, Norica, Cometa og Weihrauch. Derudover kan du også altid finde et stort udvalg af tilbehør til luftgeværer, så du altid kan være sikker på at du har det helt rigtige udstyr, tilbehør og reservedele. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for gode råd eller vejledning til at finde det luftgevær der passer bedst til dig og dit behov. Det er vigtigt at du husker, at du skal være 18 år for at kunne købe et luftgevær, både hos os, men også hos alle andre forhandlere. Hvis du bestiller luftgeværet her, skal du sende en kopi af dit billed ID på pamhulejagt@gmail.com, før vi kan sende geværet afsted til dig.

Luftgeværer til sport, jagt og hobby

Hvad end det er en mindre jagt af rotter, mest ment til skydebanen eller blot for udstilling, så er luftgeværet en oplagt investering. Vi har hos Pamhule Jagt- og Buegrej et bredt sortiment af billige luftgeværer indenfor forskellige brands og styrke. Du kan uden tvivl finde et passende våben her.

Hvad er et luftgevær?

Luftriffel, luftbøsse - kært barn har mange navne. De dækker alle sammen over én type våben, der bruger luft eller gas til at skyde projektiler. En sådan slags projektiler og hagl kan være lavet enten af metal, plastik eller pellets, afhængigt af typen.

PCP luftgevær - hvad er det?

Der er mange forskellige slags til rådighed på markedet i dag. Nogle luftgeværer er drevet af fjedre, mens andre bruger CO2-patroner til at generere den nødvendige luft- eller gasstrøm. Der er også PCP-luftgevær, som bruger trykluft, der er fyldt på forhånd i en beholder. Et PCP luftgevær (Pre-Charged Pneumatic Air Riffel) er en type luftgevær, der opererer ved hjælp af trykluft lagret i en indbygget cylinder.

Sådan vælger du det bedste luftgevær

Hvad der er det bedste luftgevær, afhænger meget af formålet. Så inden du anskaffer dig dette våben, er det en god idé at afgøre, hvad du skal bruge det til, da det vil påvirke, hvilken model og type, der giver mest mening for dig at investere i. Her nedenfor er de typiske formål med våbnet:

Sportsskydning

Sportsskydning er en populær aktivitet, og der er mange konkurrencer, hvor deltagerne konkurrerer mod hinanden for at se, hvem der har den bedste præcision. Luftgeværer til sportsskydning er ofte mere præcise og avancerede end almindelige luftgevær, da de er designet specielt til dette formål.

Jagt

Egentlig er luftgeværet ment til kun at skyde til måls på sports- og hobbyniveau. Men der er ingen lovgivning imod at bruge det til at holde bestand af mus, rotter og muldvarpe nede. Der må også gerne gås på jagt med et mere kraftigt luftgevær, selvom det normalt kun er små dyr, der jages med denne type våben.

Hobby

Luftgevær er også populære blandt hobbyister, der kan bruge dem til at skyde mål eller til at øve sig i sigte. Da det er relativt sikkert og nemt at komme i gang med at bruge luftgevær, er det en yndet aktivitet både alene og med andre.

Find det rette luftgevær til dig

Når du vælger et luftgevær, er der flere faktorer, du skal overveje. Først og fremmest er det vigtigt at vælge den rigtige type, afhængigt af, hvad du vil bruge våbnet til. Du skal også finde den rette størrelse og vægt af geværet, da det kan påvirke din evne til at skyde præcist. Endelig skal du også gennemtænke, hvor meget du vil investere i et sådan et våben, da der er stor variation i priserne.

Våben til ethvert budget

Om du er på jagt efter et billigt førstegangsgevær, eller en dyrere model som du kan bruge på jagt, så har vi helt sikkert noget til dig her hos Pamhule Jagt- og Buegrej. Vores udvalg af luftgeværer indeholder både kaliber 4,5mm, men også 5,5 mm luftgeværer. Derudover har vi også et udvalg af luftpistoler, samt masser af tilbehør.

Vores billige luftgeværer ligger til omkring 700-800 kroner, og er perfekt til dig, der bare ønsker et simpelt våben, du kan bruge til at øve dig i at skyde på mål under sikre forhold. I denne kategori finder du oftest 4,5 m-modellerne.

Iblandt vores dyrere slags finder du en type mere kraftigt luftgevær, der er egnede til jagt. Disse ligger til mellem 8.000 og 11.000 kroner, men vi har også en ganske bred midterkategori med et stort udvalg af modeller til en rigtig god pris, og i en lækker kvalitet.

Vores sortiment spænder bredt, fordi vi ved, at vores kunder er forskellige, og har varierende behov og præferencer.

Mange populære mærker

Hos Pamhule Jagt og Buegrej har vi et stort udvalg af luftvåben fra forskellige populære mærker. Gamo luftgevær byder blandt andet altid på et varierende sortiment af både traditionelle luftgeværer, men også mere moderne og opdaterede modeller. Derudover har Gamo også flere forskellige sæt, der indeholder alt, du skal bruge, hvis du for eksempel vil i gang med at øve til konkurrencer.

Hatsan luftgevær byder på en lang række moderne og avancerede geværer, der også fås i sæt. Derudover har du også let adgang til vigtigt tilbehør som reservedele, men også juniorgeværer til dem, der går til skydning som fritidsaktivitet.

Under mærker som Weihrauch, Walther og Norica finder du også mange spændende produkter, der formår at vægte pris og kvalitet, og som giver dig både 4,5 mm luftgevær og et udvalg med kaliber 5,5 mm.

Regler om våbenejerskab

I de fleste tilfælde kræver det våbentilladelse eller jagttegn at eje et våben. Men ved luftgeværer er reglerne lidt anderledes. Hvis det er under 4,5 kaliber, behøver du faktisk hverken jagttegn eller tilladelse. Alt derover kræver dog ifølge Dansk Lovgivning tilladelse.

Dog er kravene når det kommer til opbevaring de samme. Dine luftgeværer skal opbevares i et våbenskab, der er fastboltet til jorden, så man ikke bare kan tage skabet med sig. Derudover må der ikke proppes mere i skabet, end der er beregnet plads til.

Husk også at opbevare nøglen et andet sted end ved skabet. Det er dit ansvar, at dine våben bliver opbevaret korrekt. Selvom luftgeværer er forholdsvis uskadelige, skal man alligevel være forsigtig og håndtere våbenet med respekt.

Få kvalificeret hjælp hos Pamhule Jagt og Buegrej

Vi har her hos Pamhule Jagt- og Buegrej et kæmpe sortiment af våben på lager og udstillet i butikken. Du har altid mulighed for komme ind i butikken, for at se og afprøve et af de billige luftgeværer fra et af vores mange populære mærker, der vægter kvalitet højt, og til en budgetvenlig pris.

Derudover kan vi gøre luftgeværet klar til dig. Vi kan blandt andet montere sigte og lyddæmper, så det er helt klar til at du kan gå i gang med at skyde på mål. Vi kan også montere kikkerten og indstille dit luftgevær efter ønske, så du er sikker på, at det bliver gjort i professionelle omgivelser og af uddannet personale. Dertil kan du også afprøve det på vores skydebane, så du er sikker på, at det passer til dig. Hvis du er i tvivl eller mangler vejledning og rådgivning, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med at finde det mest oplagte gevær, så du kan komme afsted på jagt!

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider man-fre 10.00 - 17.00 Lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre