Afstandsmåler

Hos Pamhule Jagt og Buegrej finder du et stort udvalg af afstandsmålere fra mange spændende mærker. Afstandsmålere er uundværlige for den passionerede jæger, eller personen der gerne vil have udstyret i orden. Nedenfor kan du læse meget mere om de forskellige målere, og blive klogere på, hvilken der er den rigtige til dine præferencer og behov. Vi har samlet information om de forskellige mærker, hvad du skal være opmærksom på når du køber en afstandsmåler og meget andet vigtig information. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne, eller hvis du har brug for et godt råd når det kommer til udvælgelsen af en ny afstandsmålere.
Hos Pamhule Jagt og Buegrej finder du et stort udvalg af afstandsmålere fra mange spændende mærker. Afstandsmålere er uundværlige for den passionerede jæger, eller personen der gerne vil have udstyret i orden. Nedenfor kan du læse meget mere om de forskellige målere, og blive klogere på, hvilken der er den rigtige til dine præferencer og behov. Vi har samlet information om de forskellige mærker, hvad du skal være opmærksom på når du køber en afstandsmåler og meget andet vigtig information. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne, eller hvis du har brug for et godt råd når det kommer til udvælgelsen af en ny afstandsmålere.

Afstandsmåler

En laser afstandsmåler er en uundværlig ting til jagt i terræn du ikke kender. Herunder finder du vores lækre kvalitets sortiment deraf. Afstandsmålerne findes i mange forskellige mærker som Leica, Leupold, Pard og andre kendte mærker. En afstandsmåler hjælper dig med at måle den korrekte afstand til dit bytte når du er på jagt, og derved hjælper den dig til større præcision. Vores udvalg byder på flere prisklasser og kvalitetsniveauer, derfor kan man uanset behov og anvendelse her finde en afstandsmåler til jagt som dækker ens krav. Ved at klikke under hver enkelt afstandsmåler kan du læse nærmere om funktioner samt anvendelse. Det er også her du finder mere information om tilbehør og specifikationer.

Laser afstandsmåler

Når du er ude på jagt, så er det vigtigt, at du har det rette udstyr. Især hvis du er på jagt i terræn, som du ikke kender. Det kan være svært at måle afstand og længder, hvis du ikke er bekendte med omgivelserne. Her er det især nødvendigt at have udstyret i orden. Til dette formål er det guld værd at have en afstandsmåler. Afstandsmålere hjælper dig med at vurdere, hvor langt der er til dit bytte. Derfor kan du være sikker på, at du har alle informationerne indregnet, når du skal tage skuddet. Ofte får du kun ét skud, før det er for sent, hvorfor det er vigtigt, at du gør dig umage. Dette kræver selvfølgelig, at alle informationer er taget med i betragtning, så du kan afgive det mest præcise og gennemtænkte skud.

Hvad er en afstandsmåler?

En afstandsmåler er selvfølgelig et stykke udstyr, der måler afstand. Men det er langt mere end bare en dims. En afstandsmåler er et kompakt redskab, der i sin lille ramme indeholder verdensklasse teknologi. Teknologien gør, at du kan måle afstand med enorm præcision. Yderligere kan afstande måles om natten eller i dårligt belyste omgivelser. På den måde er der ingen undskyldninger for ikke at kunne komme ud på jagt.

Afstandsmålere kan:

- Måle afstanden i mørke

- Måle afstanden op eller ned af bakker

- Måle afstanden med stor præcision

Mange afstandsmålere kan yderligere fortælle dig hældningen, så du ved hvordan skuddets bane vil komme til at se ud. Fordelen er især, at en afstandsmåler passer lige ned i lommen. Derfor er det ikke et stort problem at bære rundt på den, hvis I skal ud på jagt i lang tid.

En afstandsmåler med laser fungerer ved at den sender en laser ud, og når den rammer et dyr, reflekterer den laseren tilbage og du kender efter få sekunder længden ud til dyret. En afstandsmåler til jagt er altså et smart redskab, hvor du blandt andet kan afgøre om du skal gå tættere på eller længere væk - vi kan ikke alle være perfekte til øjemål.

Fordele ved en afstandsmåler

Afstandsmålere er noget af det udstyr, der kan give din jagt en helt ny betydning. Selvfølgelig kan den bruges til den ordinære jagt, hvor det er med gevær. Men hvis du virkelig vil prøve noget nyt, så kan en afstandsmåler være med til at åbne op for buejagt. Med buejagt kan du komme helt tæt på naturen og jage, ligesom man har gjort det i tusinde år.

Afstandsmålere er derfor med til:

- At bekræfte længden på dit bytte

- Gøre uvant terræn målbart

- Give dig lysten til nye udfordringer

Med en afstandsmåler kan du altså prøve noget nyt, såsom buejagt. Afstandsmålere sikrer, at du har nemmere ved at vide afstanden til byttet, hvilket giver dig en fordel. Mange forskellige modeller Der findes mange forskellige afstandsmålere, og du finder kun den, som du skal bruge, ved at lede. Når du skal finde din fremtidige afstandsmålere, så kan det være en god ide at kigge på, hvilke indstillinger den har. Hos Pamhule Jagt & Buegrej har vi de største mærker inden for afstandsmålere. Du finder derfor kun målere i høj kvalitet. Flere af dem er lavet af velkendte brands, der i mange år har været i stand til at levere høj kvalitet. Derfor kan vi også garantere dig, at uanset hvad du ønsker fra din nye afstandsmåler til jagt, så kan vores det.

LOS - Line of sight

LOS, eller line of sight, er den metode der oftest bruges af jægere når det kommer til at måle afstand til dyr. Når man bruger LOS, for eksempel ved at anvende en laser afstandsmåler til jagt, måler den den faktiske afstand til målet. De fleste målere med laser kan også beregne vinklen. Dette er en god måde at få en præcis måling med flere faktorer, der kan være afgørende for om du rammer eller ej.

Afstandsmåleren med laser bruger reflektion. Når du sigter på et punkt, for eksempel et dyr, reflekteres strålen tilbage, og derved beregnes længden. Under de forskellige produkter, kan du læse meget mere om afstandsmåleren og hvordan de forskellige modeller måler afstand.

Vidste du desuden at mange afstandsmålere også kan bruges til golf? De bruges blandt andet når man træner at skyde over større afstande, så man kan blive bedre til at vurdere afstand.

Pard afstandsmålere

Pard er for dig der vil have det bedste udstyr på markedet - her får du højeste kvalitet, banebrydende teknologi og lækkert design. Pard har flere forskellige modeller, og hos Pamhule Jagt og Buegrej finder du blandt andet NV008. Dette er en digital kikkert der har indbygget afstandsmåler. Her får du altså både en nyttig kikkert, men også en afstandsmåler. Den kan både anvendes som en sigtekikkert på din riffel, og som håndholdt kikkert, og kan desuden anvendes både dag og nat. Den er altså utrolig versatil og har flere spændende funktioner som du kan læse mere om under selve produktet.

Samlet giver den dig en oplevelse af bedste kvalitet indenfor digitale kikkerter og er perfekt til gadgetnørden eller den passionerede jæger.

Leica

Leicas Rangemasters er en kombination af de bedste ting - mekanik og elektronik samt høj kvalitet. Rangemaster serie fokuserer på nøjagtighed og på at være brugbart for jægeren, lige meget hvilket klima og terræn man er i. Den kan på rekordtid - 0,3 sekunder, svare på vigtige spørgsmål i form af afstand, vinkel og andre vigtige detaljer der er med til at give et præcist og gennemtænkt skud mod målet. Desuden er disse produkter meget kompatke, så de er lette at have med i lommen, klar til at hive frem når du skal bruge den. Rangemaster modellen CRF 2400-R kan bestemme en præcis opstand på helt op til 2,2 kilometer! Den giver dig både en lineære afstand samt det ækvivalente vandrette område, så du får det bedste resultat. Den kan desuden være med til at bestemme målets placering i synsfeltet, også langt ude i horisonten.

Vil du vide mere om denne model? Læs mere under selve produktet - du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, så gør vi vores bedste for at vejlede dig og give dig nogle gode råd med på vejen.

Leupold

Leupold er et andet anerkendt mærke når det kommer til kikkerter, optik og afstandsmålere til jagt. Hos Pamhule Jagt og Buegrej finder du flere modeller fra mærket. De måler præcis distance og er en vigtig del af dit grej hvis du vil kende den korrekte afstand til dit mål. Vi har både modeller til jægere der går på riffeljagt, men modeller som RX Full Draw 3 er lavet med bueskytter i tankerne. Alle modeller er kompakte og lette at have med på farten.

Andre produkter

Husk at vi også har et stort sortiment til andre nødvendige produkter til jægeren. Blandt andet har vi et stort udvalg af kikkerter og anden optik, der kan bruges lige meget terrænet og klimaet. Derudover finder du også masser af andet grej, for eksempel meget forskellig ammunition.

Du kan også tage et kig på vores store udvalg af beklædning. Her finder du både et stort sortiment til mænd, kvinder og børn, både fra overtøj til fodtøj til ethvert klima og vejr.

Vi har altid mange spændende og populære mærker - både nogle du kender og helt sikkert også nogle der er nye for dig. Derfor har vi altid masser af spændende produkter du kan prøve for at finde det der netop passer til dine krav og din stil. Du kan altid tage et kig forbi vores webshop, men du er også velkommen til at kigge forbi butikken og værkstedet i Haderslev hvis du vil se vores produkter fysisk, eller hvis vi skal klargøre et produkt for dig.

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider man-fre 10.00 - 17.00 Lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre