Handelsbetingelser for forbrugerkøb

Generelle oplysninger
Pamhule jagt og buegrej APS
Detailhandel
CVR-nr. 44602385
Pamhulevej 67
6100 Haderslev
pamhulejagt@iversen-import.dk
26124547

Betaling
Hos Pamhule jagt og buegrej APS kan du handle med Dankort, Visa, Visa elektron, Mastercard
Bankoverførsel konto 7915 0000157828
Ved bankoverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering
Pamhule jagt og buegrej APS sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Iversen-import kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Iversen-import naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS´s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Iversen-import tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.
Levering af din pakke
Alle pakker der sendes fra vores lager i Hadeslev sendes med GLS. Der leveres til både privat og firma-adresser. Alle ordrer over 300 kr sendes fragtfrit GLS pakkeshop, ordrer under 499 kr pålægges der mellem 60 kr. i fragt alt efter om der er tale om volumenpakker. Fosendelser med omdeling og erhverv koster 60 kr som udgangspunkt, her kan der også forekomme ekstra fragt ved større 3D dyr og andre støre ting, volumengebyret bliver automatisk lagt på ved bestillingen. Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail, hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med tracknummer til din pakke. Vi tilbyder også gratis afhentning i vores fysiske butik.
Levering af våbenskabe
Levering af våbenskabe foregår med fragtfirmaet DANSKE FRAGTMÆND / DSV, våbenskabene bliver sendt direkte til dig fra vores leverandør. Du kan enten vælge at våbenskabet må stilles uden kvittering eller chaufføren kan kontakte dig ca.1 time før levering. Bemærk den fragtfrie levering af våbenskabe gælder kun til brofaste øer. Våbenskabet leveres til din fortorvskant d.v.s du selv skal sørge for at have hjælpere hvis du bor over stueetagen.
Levering af ammunition og våben
Ammunition, jagtgeværer, rifler og luftgeværer på 5,5mm eller der over sendes ikke med GLS. Det skal enten afhentes i butikken eller de kan sendes i en godkendt våbentransport. Forsendelse af våben koster 500 kr i Danmark, til brofaste øer. Det omfatter ikke jagtbuer, jagtspidser/jagtodder, langbuer, compoundbuer, luftpistoler, luftgeværer på 4,5mm, pile til buer eller hagl til luftgeværer uanset kaliber,
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail pamhulejagt@iversen-import.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  
    
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: våben og ammuniton der kræver tilladelse. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.:500 kr.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Pamhule Jagt og Fiskeri
Pamhulevej 67
6100  Haderslev

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til efter forudgående aftale:
Pamhule Jagt og Fiskeri Pamhulevej 67 6100

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.


Persondatapolitik 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Pamhule jagt og buegrej APS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.iversen-import.dk er Lars Iversen (ejer)

Som registreret hos Pamhule jagt og buegrej APS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: pamhulejagt@iversen-import.dk


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til webordre@iversen-import.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


Alle henvendelser på mail besvares indenfor 48 timer


Handelsbetingelserne er senest opdateret 4/12-17

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:
Pamhule jagt og buegrej APS
Pamhulevej 67
6100 Haderslev
E-mail: pamhulejagt@iversen-import.dkJeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
___________________________________________________________________________

Webordre nummer:_________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den:_______________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider man-fre 10.00 - 17.00 Lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre