Skydebane

Skydebane

 Vi giver dig de bedste forudsætninger for den perfekte indskydning

Hos Pamhule Jagt og Buegrej

 

Pris: 60 kr. for 10 min.  

Hos Pamhule Jagt og Buegrej kan vi tilbyde dig hele pakken, som en af de eneste jagtbutikker i Danmark har vi en underjordisk skydebane til indksydning af din riffel. Skal din riffel indskydes eller tilpasses - så har vi de perfekte rammer for dig! Vores skydebane ligger ved butikken i Pamhule, syd for Haderslev.

 

Som jæger ved vi selv, hvor vigtigt det er at ens riffel er korrekt indskudt når jagten starter, men hvordan ved man at den er helt perfekt indskudt og, hvordan kommer man derhen? Vi har samlet nogle af de ting vi her i butikken synes er de vigtigste.

Lad os starte med en meget vigtigt faktor - Den bedste måde hvor på du kan indskyde din riffel er fra en stabil skydebænk. Det er vigtigt at både forskæftet og bagkolben har sin egen holder under indskydningen, rifflen skal ligge så uforstyrret som overhovedet muligt. Dette giver vi dig muligheden for i vores underjordiske skydebane. En anden ting som også er meget vigtig når man ønsker en perfekt indskydning er at, man skal se sin riffel som et meget præcist stykke værktøj, som skal indstilles eller tilpasses. Det er derfor vigtigt at alle former for forstyrelse er afskåret, for at opnå det bedste resusltat når du indskyder din jagtriffel. Når du indskyder din riffel i tunnel afskærmer du alt støj og forstyrrelse, ydermere giver vores faciliteter dig den mest sikre og præcise indskydning. "For mig var det super vigtigt at udvikle en skydebane, hvor man kan stole 100% på indskydningen" - Lars Iversen. I vores skydebane har vi valgt at anvende en papirrulle med en gul skydeplet, istedet for en elektronisk form. Dette betyder at du ALTID kan være sikker på at din indskydning er rigtig. Husk at vi altid tilbyder dig professionel og faglig hjælp, når din riffel skal indskydes.      

 

Her er lidt billeder fra processen - Skydebanen stod færdig den 11 maj 2018

 

 

 

 

 

     

Husk altid at medbringe din våbentilladelse og dit jagttegn.

 

Knæk og bræk!

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider man-fre 10.00 - 17.00 Lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre