Åbningstider Man-fre 10.00 - 17.00 lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre

Deerhunter jagttøj

Velkommen til Pamhule Jagt & Buegrej. Hos os finder du et stort udvalg af Deerhunter jagttøj til begge køn. Med kvalitets jagttøj er du klar til at gå på jagt, i korrekt beklædning. Uanset hvilken jagtform du dyrker, har vi funktionelt tøj til netop dit behov.

Ved du allerede nu, hvad for noget jagttøj du er på udkig efter, kan du med fordel, nemt og hurtigt, sortere i vores produkter. Du kan finde vores forskellige kategorier under mærket her: deerhunter bukser, deerhunter jakker, deerhunter skjorter og meget mere.

Skal du på jagt, eller er du blot en friluftsentusiast - så er Deerhunter det helt rette valg af tøj for dig.

Filter
Shop efter

Velkommen til Pamhule Jagt & Buegrej. Hos os finder du et stort udvalg af Deerhunter jagttøj til begge køn. Med kvalitets jagttøj er du klar til at gå på jagt, i korrekt beklædning. Uanset hvilken jagtform du dyrker, har vi funktionelt tøj til netop dit behov.

Ved du allerede nu, hvad for noget jagttøj du er på udkig efter, kan du med fordel, nemt og hurtigt, sortere i vores produkter. Du kan finde vores forskellige kategorier under mærket her: deerhunter bukser, deerhunter jakker, deerhunter skjorter og meget mere.

Skal du på jagt, eller er du blot en friluftsentusiast - så er Deerhunter det helt rette valg af tøj for dig.

Om Deerhunter

Siden 1985 har Deerhunter været en dansk, familieejet virksomhed. Dog har familien Engel siden 1927 produceret funktionelt og praktisk arbejdstøj. Hverdagens strabadser krævede slidstærkt tøj, hvilket Deerhunter formåede at lave. Deerhunter har en klar forståelse og viden omkring, hvor vigtigt det er for jægere samt udendørs entusiaster, at jagtbeklædning lever op til de høje standarder. Producenterne sørger løbende for at teste tøjets egenskaber i forhold til klima, slidstyrke og brugsfunktion. Deerhunter stræber efter at arbejde ud fra den nyeste teknologi, fordi de ved kvalitetsbevidste jægere, vil sætte pris på det.

Deerhunter har hovedkontor beliggende i Haderslev, men har over 500 ansatte fordelt i Europa. Man kan med tryghed sige, at Deerhunter er et succesfuldt dansk brand. Tilbage i 2017 fejrede det danske brand 90-års jubilæum for deres produktion af jagttøj, arbejdstøj samt modetøj. 

Leverandør for Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof

Deerhunter har fået anerkendt sine 30 års erfaring indenfor produktion af jagttøj, da de tilbage i 2009 blev udnævnt som leverandør for Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof. Denne prestige og kvalitetsstempel har resulteret i at Kongehuset i mere end 10 år har været iklædt tøj fra Deerhunter, til blandt andet jagt eller andre outdoor aktiviteter, som kræver mere slidstærkt tøj. Med denne anerkendelse stræber Deerhunter efter at yde sit bedste, hver gang. Der er altid plads til forbedring, og virksomheden fokuserer konstant på at udvikle sig og leve op til de høje forventninger fra deres trofaste kunder.

God kvalitet til fornuftige penge

Deerhunter er et brand der har forståelse for, hvor vigtigt jagttøj er for danske jægere og udendørs entusiaster. Høj kvalitet og jagttøj med god pasform skulle gerne resultere i en succesfuld jagt.

Deerhunter har en vision om at skabe og producere enestående produkter, til den kvalitetsbevidste jægere. Hos Iversen-import får du Deerhunter tøj i god kvalitet, til fornuftige penge.

På trods af et højt teknologisk niveau, og god bevægelsesfrihed i deres kvalitetsprodukter, er prislejet stadig i den moderate skala, hvor alle kan være med.

Hvorfor Deerhunter?

Udover at være leverandør for det danske Kongehus, og et af danskernes favorit jagt brands, er Deerhunter repræsenteret i mere end 30 lande verden over. Det er nemlig ikke kun de danske jægere som har fået øjnene op for mærkets kvalitetsprodukter. Dette belyser den store efterspørgsel og generelle interesse for slidstærkt jagttøj til den passionerede jæger, såvel som hobby-jægeren. 

Deerhunter: Jagttøj til Danmarks mange jægere

Om du er på udkig efter jagttøj, mode tøj, jagtjakker eller jagtbukser fra det danske Deerhunter, kan vi med garanti hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din jagt eller dine outdoor aktiviteter.

Deerhunter er et brand der kender deres kunders ønsker og behov. De ved at jægere stiller høje krav til deres beklædning. Uanset hvilken jagtform der dyrkes, stræber Deerhunter efter at leve op til de forventninger der er til dem. Vandtæthed, vindtæthed og åndbarhed er ikke nok. Jægerne vil have flere funktionelle finesser. Her har Deerhunter lyttet, da meget af deres tøj kommer med tekniske detaljer og praktiske lommer.

I dag kan du få alt, lige fra hoved og halsbeklædning til veste og fleecejakker fra Deerhunter. Da brandet konstant udvikler sig i takt med den nyeste teknologi, har de blandt andet udviklet deres egen vand- og vindtætte Deer-tex membraner til deres produkter.

Deer tex membran

Hos Iversen-Import finder du jagttøj fra Deerhunter med god åndbarhed og høj komfort så du er klædt godt på når du går på jagt. Et af områderne hvor Deerhunter gør det ekstra godt, er med deres Deer tex membran. Den vil vi gerne forklare:

Der er flere forskellige typer af membraner. Vi har udspecificeret betydningen for de forskellige i jagttøjet:

  • Deer tex membran - Sikrer dig 100% vandtæthed og er i høj grad lydløst. Ekstrem velegnet til pürchjagt og buejagt, hvor man står meget stille
  • Deer tex Performance Shell - 100% vandtæthed og lethed gennem din aktivitet
  • Deer tex Supreme - Sikrer dig et gennemført produkt med vægt på åndbarhed og vandtæthed, og er skabt til at fungere godt sammen med uld
  • Deerhunter Stormliner - Giver dig en membran med høj fokus på åndbarhed

Jagttøj

Find alt beklædning til din jagt, friluftsaktivitet eller andet, hos Iversen-Import. Hvis du allerede ved, hvilket produkt du er på udkig efter, så tryk blot på “kategori”, og sorter i vores udvalg af Deerhunter jagttøj.

Stort udvalg af jagttøj

Hvis du skal lade dig inspirere, kan vi tilbyde: jagtjakker, jagtbukser, fleece jakker, veste, jagtskjorter, sweater/t shirts, undertøj, camouflage jagttøj, hatte og handsker, seler og bælter og sokker.

Overtøj

Uanset hvordan du går på jagt, kræver det god bevægelsesfrihed, og at dit tøj lever op til en lang række andre krav. Overtøjet skal gerne sikre, at du kan holde varmen under aktiviteten. Dyrker du jagt i vintermånederne, kræver det en varm vinter jagtjakke med god komfort, og gode egenskaber. Kombiner din jakke med nogle underlag, du både kan bruge til de lunere dage, og finere jagte. Vores lækre t-shirts under en varm fleecejakke af uld, kan gøre underværker til din forårsjagt. Bevar det smarte look, og bliv klædt godt på med en af vores lækre jagtskjorter til de lunere jagtdage, med frokost efterfølgende. Få de bedste forudsætninger for en succesfuld jagt, ved at købe jagttøj fra Deerhunter.

Jagtbukser

Din jagt kræver måske et par slidstærke jagtbukser, du kan bevare en høj komfort i. Med passion for jagt, ønsker man ikke at gå ned på kvalitet af ens jagttøj. Tøjet skal være holdbart til friluftsliv og jagt. Et komfortabelt materiale og produkt der ikke begrænser din bevægelighed, og giver større forudsætninger for en gevinstfuld jagt. Brandet udvikler jagtbukser som er tilpasset den danske natur, ligeledes med camouflage jakker. Generelt er fokus på de små detaljer. Vær ikke nervøs for om dine jagtbukser holder i den danske natur. Udstyret med de forskellige Deer tex membraner, sikrer bukserne dig en komfortabel og vandtæt oplevelse.

Tilbehør til din jagt

Mangler du noget ekstra udstyr i form af ekstra camouflage eller hundetæppe til din trofaste jagt-makker, kan du finde det under “hardware og diverse”.

Køb online og få hurtig levering

Hvis du har fundet de ønskede produkter, er det bare med at få dem bestilt. Vi tilbyder hurtig levering i hele Danmark, fri fragt over 300 kr,- og 14 dages fortrydelsesret.

Sikker betaling

Iversen-Import er e-mærket, hvilket betyder du har køberbeskyttelse, og er sikret op til 10.000 kr,-. Vores webshop er under løbende kontrol, og vi står altid klar med kompetent vejledning, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Spørgsmål? Kontakt os endelig

Hvis du har nogle spørgsmål, eller har nogle bestemte ønsker eller forespørgsler, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på følgende telefonnummer eller mail:

Tlf: 26124547

E-mail: pamhulejagt@iversen-import.dk

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider Man-fre 10.00 - 17.00 lør. 9.00 - 13.00