Ferielukket i uge 29 web og butik

Fra mandag 15/7 - 21/7

læs mere
Læs mindre

Deerhunter jagttøj

Velkommen til Pamhule Jagt- & Buegrej. Hos os finder du et stort udvalg af Deerhunter jagttøj til begge køn. Med kvalitets jagttøj er du klar til at gå på jagt uanset vejr, omgivelser og jagtform. Tøjet skal være funktionelt og passende, og der er Deerhunter det perfekte match.

Ved du allerede nu, hvad for noget jagttøj du er på udkig efter, kan du med fordel nemt og hurtigt sortere i vores produkter. Du kan finde vores forskellige kategorier under mærket her: deerhunter bukser, deerhunter jakker, deerhunter skjorter og meget mere.

Skal du på jagt, eller er du blot en friluftsentusiast - så er Deerhunter det helt rette valg af tøj for dig.

Velkommen til Pamhule Jagt- & Buegrej. Hos os finder du et stort udvalg af Deerhunter jagttøj til begge køn. Med kvalitets jagttøj er du klar til at gå på jagt uanset vejr, omgivelser og jagtform. Tøjet skal være funktionelt og passende, og der er Deerhunter det perfekte match.

Ved du allerede nu, hvad for noget jagttøj du er på udkig efter, kan du med fordel nemt og hurtigt sortere i vores produkter. Du kan finde vores forskellige kategorier under mærket her: deerhunter bukser, deerhunter jakker, deerhunter skjorter og meget mere.

Skal du på jagt, eller er du blot en friluftsentusiast - så er Deerhunter det helt rette valg af tøj for dig.

Om Deerhunter

Siden 1985 har Deerhunter eksisteret som en dansk, familieejet virksomhed. Dog har familien Engel, der er grundlæggere af brandet, siden 1927 produceret funktionelt og praktisk arbejdstøj. Hverdagens strabadser krævede slidstærkt påklædning, hvilket Deerhunter formåede at lave.

Deerhunter har en klar forståelse og viden om, hvor vigtigt det er for jægere samt udendørs entusiaster, at jagtbeklædning lever op til de høje standarder. Producenterne sørger løbende for at teste tøjets egenskaber i forhold til klima, slidstyrke og brugsfunktion. Deerhunter stræber efter at arbejde ud fra den nyeste teknologi, fordi de ved, at kvalitetsbevidste jægere vil sætte pris på det.

Deerhunters hovedkontor er beliggende i Haderslev, men har over 500 ansatte fordelt i hele Europa. Man kan med tryghed sige, at Deerhunter er et succesfuldt dansk brand, der har formået at bringe nordisk kvalitet og stil udenfor landets grænser. Tilbage i 2017 fejrede skaberne bag Deerhunter deres 90-års jubilæum for deres produktion af jagttøj, arbejdstøj samt modetøj.

Vandtætte og åndbare materialer

Deerhunter har et bredt udvalg af produkter, der spænder fra jagtjakker og bukser til huer og handsker. De er kendt for at producere tøj og tilbehør af høj kvalitet, der er designet til at modstå selv de mest krævende jagt- og outdoorforhold. Deerhunter bruger kun de bedste materialer i deres produkter for at sikre, at de holder i mange år og kan modstå hårdt slid. Udover nedenstående særlige materialer, vil du naturligvis også finde både fleece, bomuld og polyester i Deerhunter jagttøj. Alt er naturligvis som udgangspunkt vaskbart i vaskemaskine og tørretumbler, men læs gerne på det enkelte produkt for yderligere specifikationer.

Deer Tex membran

Et af områderne hvor Deerhunter gør det ekstra godt, er med deres Deer tex membran. Der er flere forskellige typer af membraner, og vi har udspecificeret betydningen for de forskellige her:

· Deer tex membran: Sikrer dig 100% vandtæthed og er i høj grad lydløst. Denne type er ekstrem velegnet til pürchjagt og buejagt, hvor man står meget stille.

· Deer tex Performance Shell: 100% vandtæthed og produceret som letvægtsversion til hårdere, fysiske aktiviteter.

· Deer tex Supreme: Sikrer dig et gennemført produkt med vægt på åndbarhed og vandtæthed, og er skabt til at fungere godt sammen med uld.

· Deerhunter Stormliner: Giver dig en membran med høj fokus på åndbarhed.

Gore-Tex

En af de andre materialer, du ofte finder i Deerhunter tøj er Gore-Tex. Gore-Tex er en vandtæt, åndbar membran, der holder dig tør og varm, selv i de vådeste forhold. Det er et populært valg blandt outdoor- og jagttøjproducenter på grund af dets evne til at holde vand ude, samtidig med at det tillader luft at cirkulere, så du ikke bliver overophedet.

Thinsulate

Deerhunter jagttøj bruger også andre materialer, såsom Thinsulate, der er isolerende og holder dig varm i kolde vejrforhold. Thinsulate er let og åndbart og tillader derfor også både fri bevægelighed og stor fleksibilitet, når du er ude i naturen.

Ordentlig pasform

Deerhunter er et brand, der har forståelse for, hvor vigtig fleksibilitet er for danske jægere og udendørs entusiaster. Jagttøj med eminent kvalitet og ordentlig pasform skulle trods alt gerne resultere i en succesfuld jagt. Deerhunter har en vision om at skabe og producere enestående produkter til den kvalitetsbevidste jægere, så hos Pamhule Jagt- og Buegrej får du Deerhunter tøj til fornuftige penge. På trods af et højt teknologisk niveau og god bevægelsesfrihed i deres kvalitetsprodukter, er prislejet stadig i den moderate skala, hvor alle kan være med. Vi har også ofte fordelagtige rabatter og Deerhunter tilbud, så du altid sikres den skarpeste pris.

Deerhunter tilbyder en bred vifte af størrelser og snit til både mænd og kvinder. Deres tøj er tilgængeligt i en række forskellige former og farver, hvilket gør det nemt at finde noget, der passer til enhver stil og kropsform. De har også en række forskellige designstilarter, såsom klassisk, moderne eller mere teknisk, alt efter din præference.

Deerhunters tøj er designet med en pasform, der giver brugeren ordentligt albuerum og komfort, mens de er aktive i naturen. Deres tøj er typisk lidt mere løstsiddende end almindeligt tøj, for at gøre det lettere at komme omkring i skoven eller andre udendørsområder, uden noget snager, bider eller gnaver ind i huden.

Find det fulde sæt jagttøj fra Deerhunter 

Find alt beklædning til din jagt, friluftsaktivitet eller andet hos Pamhule Jagt- og Buegrej. Hvis du allerede ved, hvilket produkt du er på udkig efter, så tryk blot på “kategori” og sortér i vores udvalg af Deerhunter jagttøj. Hvis du mangler lidt inspiration, kan vi tilbyde: jagtjakker, jagtbukser, fleece jakker, veste, jagtskjorter, sweater/t-shirts, undertøj, camouflage jagttøj, hatte og handsker, seler og bælter og sokker.

Overtøj

Uanset hvordan du går på jagt, skal dit tøj leve op til en lang række krav, så din jagtoplevelse ikke forværres. Overtøjet skal gerne sikre, at du kan holde varmen under aktiviteten. Dyrker du jagt i vintermånederne, kræver det en varm vinter jagtjakke med god komfort. Kombinér her din forede jakke med nogle underlag, der kan holde dig varm gennem den værste sne. Vores lækre Deerhunter t-shirts kan gøre underværker under en varm fleecejakke af uld og er oplagt til din forårsjagt. Bevar det smarte look, og bliv klædt godt på med en af vores lækre jagtskjorter til de lunere jagtdage, hvor der også er finere selskab eller frokost efterfølgende. Det er i hvert fald sikkert, at du får de bedste forudsætninger for en succesfuld jagt ved at købe jagttøj fra Deerhunter.

Jagtbukser

Din jagt kræver måske et par slidstærke jagtbukser, du kan bevare en høj komfort i. Med passion for jagt, ønsker man ikke at gå ned på kvalitet af ens jagttøj, fordi det derved kan bringe uvelkomne forstyrrelser, når man sidder i dyb fokus med hjorten på kornet. Forudsætningen for at undgå dette er et komfortabelt materiale og produkt der ikke begrænser din bevægelighed, så du nemmere kan få en gevinstfuld jagt. Deerhunter udvikler jagtbukser, der er tilpasset den danske natur, hvoraf du naturligvis også kan finde adskillige camouflage jakker. Vær ikke nervøs for om dine jagtbukser holder i den danske natur, for de er udstyret med forskellige Deer tex-membraner, hvorved Deerhunter bukserne sikrer dig en komfortabel og vandtæt oplevelse.

Andet tøj

Men vores sortiment af Deerhunter tøj stopper ikke der. Vi har også alle andre småting til munderingen, så jagtgarderoben kan blive fuldendt. Skjorter, sweatre og t-shirts til at have på under overtøjet er naturligvis et must, ikke mindst i de koldere måneder. Her kan det også være en fordel at investere i både hatte og handsker, så vinterens bid ikke kommer til at påvirke jagten. Andre nødvendigheder som seler, bælter, sokker og endda undertøj kan også findes.

Tilbehør til din jagt

Mangler du noget yderligere Deerhunter-udstyr i form af ekstra camouflage eller hundetæppe til din trofaste jagt-makker, kan du finde det under kategoripunktet “Hardware og diverse”.

Vi anbefaler! Her er det mest populære Deerhunter tøj

Nøjagtigt hvilke modeller eller tøjlinjer, der er noget for dig, kan være svært at svare på. Derfor anbefaler vi også som udgangspunkt, at du kigger forbi vores kæmpe butik i Haderslev, hvor du har mulighed for at føle, se og prøve tøjet selv – ligesom du også kan være heldig at ramme et Deerhunter tilbud. Men vi har et par favoritter, du kan kigge på i mellemtiden.

Uanset hvilken Deerhunter-produktlinje du vælger, kan du være sikker på, at du får jagttøj af super kvalitet, der er designet til at modstå de mest krævende jagt- og outdoorforhold.

Muflon-serien Deerhunters

Muflon-serie er designet til at kunne modstå særligt udfordrende vejr og natur. Den er lavet af slidstærkt materiale og har en vand- og vindtæt membran, der holder dig tør og varm i selv de mest ekstreme snestorme og skybrud.

Pro Gamekeeper-serien

Pro Gamekeeper-serien er designet til professionelle jægere og er en Deerhunter-favorit blandt mange jagtguider og jagtforvaltere. Den er lavet af slidstærkt materiale og har forstærkninger på de mest belastede områder. Pro Gamekeeper-serien er også designet med mange praktiske funktioner, såsom dybe lommer, justerbare manchetter og hætter.

Lofoten-serien

Lofoten-serien er Deerhunters letvægtsbeklædning til forår og sommer. Den er lavet af let, åndbart materiale og har en vandafvisende behandling, så mild regn og støvregn ikke trænger igennem. Denne er ikke oplagt til vintermånederne, men derimod til overgangsårstider og milde dage.

Recon-serien

Recon-serien er designet til taktisk brug og er en favorit blandt militær og politistyrker. Den er lavet af slidstærkt materiale og har en vand- og vindtæt membran, som er passende for dig, der bruger ekstra mange timer udendørs, og har brug for vedvarende og langtidsholdbar beskyttelse imod vejret.

Leverandør for Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof

Deerhunter har fået anerkendt sine 30 års erfaring indenfor produktion af jagttøj, da de tilbage i 2009 blev udnævnt som leverandør for Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof. Titlen som kongelig hofleverandør gives kun til virksomheder, der har leveret varer eller tjenester af uforlignelig kvalitet til den kongelige familie i en længere periode. Det er en ærefuld titel, som kun gives til en lille udvalgt gruppe af virksomheder.

Denne prestige og kvalitetsstempel har resulteret i, at Kongehuset i mere end 10 år har været iklædt tøj fra Deerhunter. Med denne anerkendelse stræber Deerhunter efter at yde deres bedste. Hver gang. Der er altid plads til forbedring, og virksomheden fokuserer konstant på at udvikle sig og leve op til de høje forventninger fra deres trofaste kunder.

Socialt ansvar og bæredygtighed

Deerhunters fokus på kvalitet går hånd i hånd med deres engagement i bæredygtighed. De bruger kun materialer, der er miljøvenlige, og så arbejder de konstant på at reducere deres miljøpåvirkning i alle faser af produktionen. Dette betyder, at når du køber Deerhunter-produkter, kan du være sikker på, at de er fremstillet med omtanke for planeten.

Deerhunter er nemlig engageret i at fremme bæredygtighed og ansvarlighed i produktionen af deres tøj. De arbejder tæt sammen med deres leverandører og producenter for at sikre, at deres jagttøj er fremstillet på en måde, der er både miljømæssigt og socialt ansvarligt.

Bluesign® og Oeko-Tex®

Deerhunter har en lang række initiativer for at reducere deres miljøpåvirkning. De er f.eks. medlem af Bluesign® systemet, som er en global standard for miljøvenlig produktion. Deres produkter er også Oeko-Tex®-certificerede, hvilket betyder, at de ikke indeholder skadelige kemikalier.

Green network

Deerhunter er desuden medlem af "Green Network", der er en organisation, som arbejder på at fremme bæredygtighed inden for modeindustrien. Som en del af deres medlemskab forpligter Deerhunter sig til at udvikle mere bæredygtige forretningsmodeller og deltage i bæredygtige initiativer.

Energibesparende

Endeligt er Deerhunter også engageret i at reducere deres CO2-aftryk. De bruger solenergi i deres produktion og har investeret i energibesparende teknologier. Derudover benytter de bæredygtige transportløsninger og pakker deres produkter i genanvendelige materialer for at formindske deres miljøpåvirkning.

Find dit Deerhunter jagttøj hos Pamhule Jagt- og Buegrej

Pamhule Jagt- og Buegrej er garant for et stort udvalg af Deerhunter tøj, ligegyldigt hvad du mangler for at fuldende jagt-garderoben. Vi sørger desuden også altid for at bringe dig de stærkeste og bedste Deerhunter tilbud, så du også kan investere i ordentligt jagttøj, uden at skulle gå på kompromis med pengepungen.

Hvis du har fundet det ønskede Deerhunter tøj, er det bare med at få dem bestilt. Vi tilbyder hurtig levering i hele Danmark, fri fragt over 300 kr,- og 14 dages fortrydelsesret.

Sikker betaling

Pamhule Jagt- og Buegrej er e-mærket, hvilket betyder du har køberbeskyttelse, og er sikret op til 10.000 kr,-. Vores webshop er under løbende kontrol, og vi står altid klar med kompetent vejledning, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Spørgsmål? Kontakt os endelig

Hvis du har nogle spørgsmål, bestemte ønsker eller forespørgsler, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller på følgende telefonnummer eller mail: Tlf: 26124547 E-mail: pamhulejagt@iversen-import.dk

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Ferielukket i uge 29 web og butik

Fra mandag 15/7 - 21/7

læs mere
Læs mindre