Skjorter

Shop efter
Filtrer efter
Color

Deerhunter skjorter

Deerhunter er et anerkendt tøjbrand inden for jagt og outdoor branchen. De er kendt for deres slidstærke og behagelige tøj der passer perfekt til udendørslivet. Deerhunter skjorter kan bruge til både jagt, outdoor eller bare i hverdagen. De er nemlig super behagelige at have på, hvilket også gør dem perfekte til hverdagen. Skjorterne er typisk lavet i 98% Bomuld / 2% Elasthan eller 100% Bomuld som gør dem super behagelige at have på. Skjorterne kommer typisk med en eller to brystlommer, så der er mulighed for opbevaring af mindre ting.

Deerhunter skjorter kommer i mange forskellige pasformer og de laver både skjorter til mænd og damer. Deerhunter skjorterne der er tilpasset kvindelige former er navngivet med Lady før modelnavnet. Der er både den klassisk+e skjorte pasform men der findes også løsere modeller som egner sig bedre til outdoor eller jagt. Så uanset anledning er der altid en Deerhunter skjorte der passer til.

Perfekt til hverdagsbrug

I en travl hverdag og aktiv hverdag hvor en hvid skjorte måske ikke passer særligt godt ind kan en Deerhunter skjorte være det perfekte alternativ. Her skal du ikke være bange for at snavs på skjorten i forhold til en helt hvid skjorte. Skjorterne er designet som en pæn skovmandskjorte så den kan bruges til de fleste anledninger. Så står du og mangler en pænt og ordentlig skjorte som er slid stærk og perfekt til de praktiske opgaver så er en Deerhunter skjorte det optimale valg for dig.

Køb Deerhunter veste online hos Iversen-import

Iversen Import har et bredt udvalg af Deerhunter skjorter og andet outdoor / jagttøj i høj kvalitet. Udvalget består forskellige skjorter der egner sig til jagt, outdoor og hverdag. Vi har Deerhunter skjorter i mange forskellige farver.

Iversen-import tilbyder gratis fragt ved køb over 300,- derudover er der selvfølgelig også 14 dages returret.

Stort udvalg af Deerhunter produkter

Iversen-import har et stort udvalg af alle beklædningsgenstande inde for jagt. Se også vores store udvalg af jagthandsker, deerhunter jakker, jagtstøvler, og meget mere. Har du spørgsmål eller brug for vejledning kan du kontakte os her eller på tlf: 26124547 og mail: pamhulejagt@iversen-import.dk.

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider man-fre 10.00 - 17.00 Lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre