GLS pakkeshop
Fri fragt ved køb for 300 kr.

Våbenskab

Alle våbenskabe, der sælges her på denne side, er godkendt i Skafor Blå. Huntly våbenskabe er produceret i Polen og er af en rigtigt god kvalitet. De udgør en øjensynlig del af vores samlede sortiment af våbenskabe. Som forhandler har vi gjort os umage med at udvælge de absolut bedste og mest sikre modeller på markedet. Derudover har vi her hos Pamhule Jagt & Fiskeri også haft for øje at skabe et velassorteret sortiment af skabe til korrekt opbevaring af våben, så du uden problemer vil kunne finde en model, der passer i størrelse og type til dine behov.

Dit våbenskab er forboret til montering med to skruer i bunden og to skruer i ryggen, når du bestiller det her hos os. Bemærk dog, at skruer til montering ikke medfølger ved levering. Vi gør opmærksom på, at våbenskabene sendes direkte fra vores leverandør, så din leveringstid er ca. 2-3 dage. Det er nogle af landets absolut hurtigste leveringstider på våbenskabe. Hvis du ønsker det, kan vi få vognmanden til at ringe en halv time før levering, eller våbenskabet kan stilles uden kvittering, hvis ikke du er hjemme til at tage imod det, når fragtmanden kommer. Det vælger du under bestillingen.

Husk desuden, at vi som standard tilbyder fri fragt på ordrer over 800,- kr. Vores åbningstider i forretningen er mandag til fredag fra 10:00-17.30 og lørdag fra 9:00-13:00. Du er mere end velkommen til at kigge forbi og tage en snak med os eller ringe til os på tlf. 26 12 45 47 inden for samme tidsrum.

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side