GLS pakkeshop
Fri fragt ved køb for 300 kr.

Merkel RX Helix magasin 5 skuds til kal. 7x64, 8x57js, 6,5x55, 30-06, 270 Win.

Merkel RX Helix magasin 3 skuds til kal. 7x64, 8x57js, 6,5x55, 30-06, 270 Win.
Levering og returnering

Levering af din pakke.

Levering
Iversen-import sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Iversen-import kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Iversen-import naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS´s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Iversen-import tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.
Levering af din pakke
Alle pakker der sendes fra vores lager i Hadeslev sendes med GLS. Der leveres til både privat og firma-adresser. Alle ordrer over 300 kr sendes fragtfrit GLS pakkeshop, ordrer under 300 kr pålægges der mellem 37,5 kr. - 125 kr. i fragt alt efter om det er tale om volumenpakker. Fosendelser med omdeling og erhverv koster 50 kr som udgangspunkt, her kan der også forekomme ekstra fragt ved større 3D dyr og andre støre ting, volumengebyret bliver automatisk lagt på ved bestillingen. Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail, hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med tracknummer til din pakke. Vi tilbyder også gratis afhentning i vores fysiske butik.

Levering af våbenskabe
Levering af våbenskabe foregår med fragtfirmaet DANSKE FRAGTMÆND / DSV, våbenskabene bliver sendt direkte til dig fra vores leverandør. Du kan enten vælge at våbenskabet må stilles uden kvittering eller chaufføren kan kontakte dig ca.1 time før levering. Bemærk den fragtfrie levering af våbenskabe gælder kun til brofaste øer. Våbenskabet leveres til din fortorvskant d.v.s du selv skal sørge for at have hjælpere hvis du bor over stueetagen.


Levering af ammunition og våben
Ammunition, jagtgeværer, rifler og luftgeværer på 5,5mm eller der over sendes ikke med GLS. Det skal enten afhentes i butikken eller de kan sendes i en godkendt våbentransport. Forsendelse af våben koster 500 kr i Danmark, til brofaste øer. Det omfatter ikke jagtbuer, jagtspidser/jagtodder, langbuer, compoundbuer, luftpistoler, luftgeværer på 4,5mm, pile til buer eller hagl til luftgeværer uanset kaliber,
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Se mere

Lagerstatus: På lager levering 1 - 4 hverdage

1.899,00 DKK
Besøg os i butikken
Mandag - fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 09:00 - 13:00

Bestil gavekort