Husk! Trofæopmåling onsdag d. 10 november Kl. 14 - 17.30
læs mere
Læs mindre

Northern Hunting

Subcategories

  • Find de lækre Northern Hunting jakker og jagtjakker hos Pamhule Jagt og Buegrej. Vi har et stort udvalg af Northern Hunting jakker. Gratis levering over 300.
  • Køb Northern Hunting jagtbukser og bukser til outdoor hos Pamhule Jagt og Buegrej. Høj kvalitet til en god pris. Se vores udvalg af Northern Hunting bukser her.
Filter
Shop efter
Filtrer efter
Kategori

Føl dig godt tilpas når du er på jagt

Jagt er en hobby der bliver dyrket af mange mennesker verden over, da det kan være utrolig svært ikke at blive grebet af spændingen, når man spotter sit næste trofæ ude i det fri. Det er dog ikke alle steder som har lige gode jagtforhold, hvor det afhænger meget af land, sted, tid på dagen og selve årstiden. Disse parametre er noget man skal have med i sine overvejelser, da de spiller meget ind når man skal ud og jage. Udover disse parametre, så spiller vejret også en central rolle når det kommer til at jage. Det kender vi nemlig til her i Norden, hvor det til tider kan være svært at regne med vejret. Naturens elementer kan nemlig være utrolig hårdføre og derfor har Northern Hunting lavet produkter som jægere kan bruge i selv de værste vejrforhold.

Høj kvalitet og slidstærk med Northern Hunting

Firmaet Northern Hunting er blevet til for at ændre oplevelsen for jægere. Deres vision er at kunne revolutionere jagttøjet, så du kan få noget til en høj kvalitet som også er utroligt slidstærkt og kan holde til alle de barske forhold som vejret kan trække med sig. Northern Hunting har skabt et brand omkring dem selv, og vil nemlig også gerne ses som et anerkendt brand i jagtverden. De har skabt jagttøj som ikke ligner noget, der er blevet brugt af din farfar for 50 år siden. Alt der bliver solgt hos Northern Hunting har en fantastisk pasform hvilket gør det super behageligt, hvor at tøjet med sine lidt mørkegrønne toner i tøjet gør, at du kan blende dig lidt ind i naturens grønne farver.

Hold varmen med Nordic Hunting

Når jagttøjet så er på plads, så er tilbehøret det næste i rækken som man skal have styr på. Med det rigtige tilbehør kan man nemlig nå ret langt, især når det kommer til jagt, hvor en lille fejltagelse kan koste dig dit bytte. Derfor er det vigtigt at du føler dig utrolig godt tilpas i dit outdoor jagtoutfit. Det er her at firmaet Nordic Hunting træder ind. De har nemlig udviklet en masse batteriopvarmede produkter som kan bruges i en masse sammenhænge, men som passer utrolig godt til jagt. Hos Nordic Hunting kan du f.eks. få nogle helt tynde handsker, så du ikke føler dig helt klumset med nogle store luffer på hænderne. Disse er batteriopvarmede som giver helt op til fem timers varme helt ud til det yderste af dine fingre. Hvis det ikke er fingrene men selve kroppen du fryser på, så har Nordic Hunting gået så langt at de også har lavet batteriopvarmet undertøj. Nordic Heat har i bund og grund lavet batteriopvarmede produkter til hver et problem der omhandler kulde, og det bedste ved det hele er, at alle produkterne har genopladelige batterier så de kan bruges igen og igen. Hos Pamhule Jagt & Buegrej har vi nemlig en masse ekspertise i alt der har med jagt at gøre, og du vil derfor altid kunne finde det du har brug for lige her hos os.
© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Husk! Trofæopmåling onsdag d. 10 november Kl. 14 - 17.30