GLS pakkeshop
Fri fragt ved køb for 300 kr.

Weihrauch HW 97 T BLACK LINE 4,5mm

Er et de allermest populære luftgeværer fra Weihrauch. Luftgeværet er ikke alene smukt med sit flotte syntetiske skæfte og netskæringer på forskæftet. Men også ekstrem præcis, spændestangen sikrer en god præcision i kombination med aftrækket, som er helt eminent. Aftrækket kan stillet meget fint så det næsten ikke skal røres før skuddet det går.


Leveres uden kikkert


Kal. 4,5 mm


Hastighed: 290 m/sek


Vægt: 4,0 kg

Levering og returnering

Levering af din pakke.

Levering
Iversen-import sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Iversen-import kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Iversen-import naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS´s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Iversen-import tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.
Levering af din pakke
Alle pakker der sendes fra vores lager i Hadeslev sendes med GLS. Der leveres til både privat og firma-adresser. Alle ordrer over 300 kr sendes fragtfrit GLS pakkeshop, ordrer under 300 kr pålægges der mellem 37,5 kr. - 125 kr. i fragt alt efter om det er tale om volumenpakker. Fosendelser med omdeling og erhverv koster 50 kr som udgangspunkt, her kan der også forekomme ekstra fragt ved større 3D dyr og andre støre ting, volumengebyret bliver automatisk lagt på ved bestillingen. Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail, hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med tracknummer til din pakke. Vi tilbyder også gratis afhentning i vores fysiske butik.

Levering af våbenskabe
Levering af våbenskabe foregår med fragtfirmaet DANSKE FRAGTMÆND / DSV, våbenskabene bliver sendt direkte til dig fra vores leverandør. Du kan enten vælge at våbenskabet må stilles uden kvittering eller chaufføren kan kontakte dig ca.1 time før levering. Bemærk den fragtfrie levering af våbenskabe gælder kun til brofaste øer. Våbenskabet leveres til din fortorvskant d.v.s du selv skal sørge for at have hjælpere hvis du bor over stueetagen.


Levering af ammunition og våben
Ammunition, jagtgeværer, rifler og luftgeværer på 5,5mm eller der over sendes ikke med GLS. Det skal enten afhentes i butikken eller de kan sendes i en godkendt våbentransport. Forsendelse af våben koster 500 kr i Danmark, til brofaste øer. Det omfatter ikke jagtbuer, jagtspidser/jagtodder, langbuer, compoundbuer, luftpistoler, luftgeværer på 4,5mm, pile til buer eller hagl til luftgeværer uanset kaliber,
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Se mere

Lagerstatus: På lager levering 1 - 4 hverdage

3.399,00 DKK
Weihrauch
Besøg os i butikken
Mandag - fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 09:00 - 13:00

Bestil gavekort

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

BearPaw Beaver Puffs

BearPaw Beaver Puffs

59,00 DKK
Bearpaw pileudtrækker

Bearpaw pileudtrækker

39,00 DKK
Nockpunkt

Nockpunkt

3,00 DKK
Bodnik Tombow 50"

Bodnik Tombow 50"

1.299,00 DKK
Gunol olie i flaske 100 ML

Gunol olie i flaske 100 ML

59,00 DKK
Weihrauch HW 77 4,5 mm

Weihrauch HW 77 4,5 mm

3.299,00 DKK
Weihrauch HW 98 field target 4,5 mm

Weihrauch HW 98 field target 4,5 mm

Pris: 4.999,00 DKK

Specialpris 3.899,00 DKK

Gamo kikkert 3-9 x 40 mm WR

Gamo kikkert 3-9 x 40 mm WR

Pris: 849,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Gamo kikkert 3-9 x 40 mm AO

Gamo kikkert 3-9 x 40 mm AO

999,00 DKK
Gamo montage 1" Medium

Gamo montage 1" Medium

199,00 DKK