GLS pakkeshop
Fri fragt ved køb for 300 kr.
Nedsat

Härkila Tulloch fleece

Härkila Tuloch fleecejakke.
Nyt og lækkert design afløser den gamle Tulloch fleece.
Tulloch fleece jakke er fremstillet i Polartech Power Stretch der er særdeles let og meget fleksibelt, hvilket giver en ekstremt god komfort, selv under hård fysisk aktivitet.
Man mærker stort set ikke, at man har den på. Materialet er samtidig meget isolerende og modstandsdygtigt overfor vind, og derfor er denne fleece perfekt som mellemlag. Lommerne har meshfor og fungerer som ventilationskanaler.
Levering og returnering

Levering af din pakke.

Levering
Iversen-import sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Iversen-import kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Iversen-import naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS´s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Iversen-import tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.
Levering af din pakke
Alle pakker der sendes fra vores lager i Hadeslev sendes med GLS. Der leveres til både privat og firma-adresser. Alle ordrer over 300 kr sendes fragtfrit GLS pakkeshop, ordrer under 300 kr pålægges der mellem 37,5 kr. - 125 kr. i fragt alt efter om det er tale om volumenpakker. Fosendelser med omdeling og erhverv koster 50 kr som udgangspunkt, her kan der også forekomme ekstra fragt ved større 3D dyr og andre støre ting, volumengebyret bliver automatisk lagt på ved bestillingen. Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail, hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med tracknummer til din pakke. Vi tilbyder også gratis afhentning i vores fysiske butik.

Levering af våbenskabe
Levering af våbenskabe foregår med fragtfirmaet DANSKE FRAGTMÆND / DSV, våbenskabene bliver sendt direkte til dig fra vores leverandør. Du kan enten vælge at våbenskabet må stilles uden kvittering eller chaufføren kan kontakte dig ca.1 time før levering. Bemærk den fragtfrie levering af våbenskabe gælder kun til brofaste øer. Våbenskabet leveres til din fortorvskant d.v.s du selv skal sørge for at have hjælpere hvis du bor over stueetagen.


Levering af ammunition og våben
Ammunition, jagtgeværer, rifler og luftgeværer på 5,5mm eller der over sendes ikke med GLS. Det skal enten afhentes i butikken eller de kan sendes i en godkendt våbentransport. Forsendelse af våben koster 500 kr i Danmark, til brofaste øer. Det omfatter ikke jagtbuer, jagtspidser/jagtodder, langbuer, compoundbuer, luftpistoler, luftgeværer på 4,5mm, pile til buer eller hagl til luftgeværer uanset kaliber,
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Se mere

Lagerstatus: På lager levering 1 - 4 hverdage

Pris: 1.299,00 DKK

Specialpris 649,00 DKK

* Påkrævede felter

Härkila
Besøg os i butikken
Mandag - fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 09:00 - 13:00

Bestil gavekort

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Härkila siddeunderlag foldbart skum

Härkila siddeunderlag foldbart skum

Pris: 99,00 DKK

Specialpris 49,00 DKK

Härkila støvletaske mørkegrøn

Härkila støvletaske mørkegrøn

399,00 DKK
Seeland seler grøn med clips

Seeland seler grøn med clips

199,00 DKK
Seeland Vick skjorte brun

Seeland Vick skjorte brun

549,00 DKK
Seeland kolbeforlænger i læder

Seeland kolbeforlænger i læder

299,00 DKK
Svane flydende

Svane flydende

259,00 DKK
Beslag til hjortevildt

Beslag til hjortevildt

24,00 DKK
Härkila All Season halsedisse

Härkila All Season halsedisse

249,00 DKK