Levering 1-3 dage
Fri fragt ved køb for 800 kr.

Gavekort

Her kan du købe et gavekort til din kære. Når du har bestilt gavekortet, sendes der en mail til den person som du har indtastet forneden. I gavekortet er der en kode som kan bruges ved køb på nettet, koden gælder kun ved nethandel og kan ikke bruges i butikken. Ved bestillingen af gavekortet vælges der afhentning i butikken, som fragtmetode. Bemærk! gavekortet sendes kun elektronisk.

Levering og returnering

Levering af din pakke.

Alle pakker der sendes fra vores lager i Haderslev sendes med Post Danmark. Der leveres til både privat og firma-adresser. Alle ordrer over 800 kr sendes fragtfrit, ordrer under 800 kr pålægges der 75 kr i fragt ( Der kan forekomme ekstra fragt på bestillinger af større 3D dyr) Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med tracknummer til din pakke.

Levering af våbenskabe.

Levering af våbenskabe foregår med fragtfirmaet DANSKE FRAGTMÆND / DSV, våbenskabene bliver sendt direkte til dig fra vores leverandør. Du kan enten vælge at våbenskabet må stilles uden kvittering eller chaufføren kan kontakte dig ca.1 time før levering. Bemærk den fragtfrie levering af våbenskabe gælder kun til brofaste øer. Våbenskabet leveres til din fortorvskant d.v.s du selv skal sørge for at have hjælpere hvis du bor over stueetagen.

Levering af ammunition og våben

Ammunition, jagtgeværer, rifler og luftgeværer på 5,5mm eller der over sendes ikke med posten. Disse varer skal sendes i en godkendt våbentransport. Derfor gælder den fragtfrie levering ikke våben og ammunition. Fragten koster typisk 500 kr pr. levering. Dette gælder dog ikke jagtbuer, jagtspidser/jagtodder, langbuer, compoundbuer, luftpistoler, luftgeværer på 4,5mm, pile til buer eller hagl til luftgeværer uanset kaliber,

Se mere

Lagerstatus: Gavekortet sendes pr. mail

  • Minimum: 100,00 DKK Maximum: 6.000,00 DKK

* Påkrævede felter

Besøg os i butikken
Mandag - fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 09:00 - 13:00

Bestil gavekort