GLS pakkeshop
Fri fragt ved køb for 300 kr.
Nedsat

Gamo CFR Whisper 4,5 mm incl. Gamo kikkert 3-9x40 AO

Gamo CFR Whisper IGT er det første luftgevær med spændestang der samler Gamo´s seneste fremskridt inden for teknolog. Den har IGT ™ -systemet (Inert Gas Technology), et nyt pneumatisk ladesystem, der erstatter den traditionelle fjeder, hvilket resulterer i en konstant ydeevne, mindre vibrationer og en kortere 'låsningstid'. Det indeholder også SWA ™ bagkappe (Shock Wave Absorber), som takket være sine 3 aftagelige dele kan dæmpe rekylen med 74% sammenlignet med en standard bagkappe. Den er monteret med aftrækkersystemet SAT ™ (Smooth Action Trigger) teknologi, der gør det muligt at styre skuddet for bedre nøjagtighed. Whisper-systemet er en integreret lyddæmper på løbet, der giver op til 52% støjreduktion sammenlignet med en standard luftvåben.
Den justerbare kindpude, sikrer et perfekt anlæg til kikkerten hver gang du ligger luftgeværet op. Ligeledes monteret med faste truglo sigter så luftgeværet også kan bruges uden kikkert
Recoil Reducing Rail ™: Udviklet til at dæmpe de belastninger, der påføres kikkerten fra rekylen. En todelt aluminiumskonstruktion adskilt af to polymerskiver til at absorbere rekylen. Når kikkerten er monteret på Recoil Reducing Rail, reduceres rekylbelastningen til de interne komponenter af kikkert og luftgevær med næsten 100%.
Den medfølgende kikkert er en Gamo 3-9x40 mm AO med parallaxe justering der sikrer dig optimal præcision under skydningen. Kikkerten har ligeledes et mildotsigte som er perfekt til luftgeværer.

Hastighed: 345 m/sek med PBA hagl
Kaliber: 4,5 mm
Vægt: 3,1 kg (uden kikkert)
Længde : 118 cm
Levering og returnering

Levering af din pakke.

Levering
Iversen-import sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Iversen-import kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Iversen-import naturligvis en ny leverance uden beregning. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS´s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Iversen-import tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.
Levering af din pakke
Alle pakker der sendes fra vores lager i Hadeslev sendes med GLS. Der leveres til både privat og firma-adresser. Alle ordrer over 300 kr sendes fragtfrit GLS pakkeshop, ordrer under 300 kr pålægges der mellem 37,5 kr. - 125 kr. i fragt alt efter om det er tale om volumenpakker. Fosendelser med omdeling og erhverv koster 50 kr som udgangspunkt, her kan der også forekomme ekstra fragt ved større 3D dyr og andre støre ting, volumengebyret bliver automatisk lagt på ved bestillingen. Når vi afsender pakken, modtager du automatisk en e-mail, hvor der er vedhæftet en faktura. Der vil også blive sendt en mail med tracknummer til din pakke. Vi tilbyder også gratis afhentning i vores fysiske butik.

Levering af våbenskabe
Levering af våbenskabe foregår med fragtfirmaet DANSKE FRAGTMÆND / DSV, våbenskabene bliver sendt direkte til dig fra vores leverandør. Du kan enten vælge at våbenskabet må stilles uden kvittering eller chaufføren kan kontakte dig ca.1 time før levering. Bemærk den fragtfrie levering af våbenskabe gælder kun til brofaste øer. Våbenskabet leveres til din fortorvskant d.v.s du selv skal sørge for at have hjælpere hvis du bor over stueetagen.


Levering af ammunition og våben
Ammunition, jagtgeværer, rifler og luftgeværer på 5,5mm eller der over sendes ikke med GLS. Det skal enten afhentes i butikken eller de kan sendes i en godkendt våbentransport. Forsendelse af våben koster 500 kr i Danmark, til brofaste øer. Det omfatter ikke jagtbuer, jagtspidser/jagtodder, langbuer, compoundbuer, luftpistoler, luftgeværer på 4,5mm, pile til buer eller hagl til luftgeværer uanset kaliber,
Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Se mere

Lagerstatus: På lager levering 1 - 4 hverdage

Pris: 4.849,00 DKK

Specialpris 3.199,00 DKK

Gamo
Besøg os i butikken
Mandag - fredag 10:00 - 17:30
Lørdag 09:00 - 13:00

Bestil gavekort

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Gamo foderal 125 cm sort

Gamo foderal 125 cm sort

399,00 DKK
Gamo foderal 125 cm camo

Gamo foderal 125 cm camo

449,00 DKK
Rensesæt til riffel

Rensesæt til riffel

159,00 DKK
Seeland skydestok 2 benet sort teleskopisk

Seeland skydestok 2 benet sort teleskopisk

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

Decoy 4-benet skydestok sort

Decoy 4-benet skydestok sort

999,00 DKK
Jaeger skydebænk

Jaeger skydebænk

799,00 DKK
Gamo luftgevær Elite Premium inkl. kikkert 3-9x40 mm

Gamo luftgevær Elite Premium inkl. kikkert 3-9x40 mm

Pris: 4.599,00 DKK

Specialpris 2.499,00 DKK