November måned er det den mest ideelle tid på året, når det kommer til at ordne alle dine julegaveindkøb. I November måned har vi nemlig det verdensomspændende udsalgsfænomen Black Friday. Så hvis du en rigtig tilbudshaj og søger efter skarpe tilbud hvor du kan spare en masse penge, så skal du holde øje med Black Friday, som foregår overalt i verden fra d. 25 November, og ISÆR her på Pamhulejagt. SE TILBUD HER

Historien bag Black Friday


Har du surfet rundt bare en lille smule på nettet inden for de seneste 5-6 år, så er du nok bekendt med fænomenet Black Friday og hvad det medbringer. Black Friday er den uformelle betegnelse i USA for fredagen efter Thanksgiving, hvilket også er en af de største begivenheder i landet. For lige at understrege hvor stor en begivenhed Thanksgiving er, så kan vi fortælle at det nærmest er på samme niveau som juleaften i mange andre lande. Black Friday ligger derfor på den fjerde og sidste fredag i November måned, hvor navnet rent faktisk stammer fra en beskrivelse af trafikken og menneskemængden på gaderne tilbage i 1961, en dag efter Thanksgiving. Denne dag bliver tit sammenlignet med Cyber-Monday, som er mandagen efter Black Friday. De to dage minder utroligt meget om hinanden, hvor den eneste forskel er, at Cyber-Monday er for online handel.

Fænomenet går i bund og grund ud på, at man gør klar til den store julehandel som foregår fra slut November til og med d. 23 December. Her skal mange mennesker ud og finde gaver til sine nærmeste til juleaften, hvor Black Friday er med til at gavne de folk, som er tidligt ude. Her vil mange store detailbutikker smide en masse tilbud op med store besparelser, så man som forbruger enten kan få nogle billige gaver, eller spare penge på en masse andet behovsnødvendigt, for så i sidste ende at få flere penge mellem hænderne til gaveindkøb.

Black Friday fænomenet er ikke en officiel helligdag, selvom at mange folk, især deltidsansatte, får fri på dagen.

Black Friday hos Pamhulejagt


Førhen var det kun de store virksomheder som tog del i Black Friday fænomenet. I USA er det nemlig den dag, hvor amerikanerne smider flest penge. Trenden ses af andre verden over og nu håber alle virksomhedsejere, at fænomenet spreder sig i en sådan grad, at de også kan få en bid af kagen. Derfor ser man tilbud over hele nettet samt i fysiske butikker, hvor vi her hos Pamhulejagt også gerne vil være med til at give vores kunder noget at glæde sig over. 

Hos os kan du forvente en masse tilbud indenfor alle vores kategorier, hvor muligheden for store besparelser vil være der. Med vores besparelser kan du endelig få den ny jagtriffel du har drømt om, som du har reserveret en plads til inde i dit våbenskab. Eller måske har du brug for noget helt nyt jagttøj fra enten Härkila eller Nordic Heat, så du kan komme igennem de kolde vintermåneder. Har du måske brug for noget ekstra udstyr til din jagt, så kan du altid finde en passende kikkert til din situation, et høreværn eller noget helt tredje i form af lokkeduer, til at hjælpe dig.

Tommelfingerreglen omkring denne dag er, at man skal købe det ellers vil man fortryde det. Nogle steder har forskellige tilbud fra time til time, mens andre bare har faste tilbud hele dagen. Det gælder derfor om at være hurtig på aftrækkeren, før der er nogle andre som træder til!

© 2015 Pamhule Jagt & Buegrej. All Rights Reserved.

Åbningstider Man-fre 10.00 - 17.00 lør. 9.00 - 13.00

læs mere
Læs mindre