Levering 1-3 dage
Fri fragt ved køb for 800 kr.

Hvem er vi

Velkommen hos Pamhule Jagt og Fiskeri

Vi er en specialbutik med alt inden for jagt, buejagt/buer og fiskeri. Både Lars og Niels er buejægere. Hos os finder du det du skal bruge af våben, udstyr og beklædning uanset om du er ny-jæger eller en erfaren jæger.

Rundt om butikken har vi vores 3D buebane som bruges af både buejægere og konkurrenceskytter. Vi er stolte over at være sponsor for flere af landets bedste traditionelle skytter og compoundskytter.

Vi sponsorer i alt 9 skytter- og de gør os stolte hver gang de drager ud med buen.

Frank Christiansen der skyder med recurvebue og som blev nr. 6 ved VM 2015 i Italien og som deltager ved EM 2016 i Slovenien

Zibrandt Christensen der skyder med recurvebue og deltager ved EM 2016 i Slovenien

Mikael Bo Hansen der skyder barbue og deltager ved EM 2016 i Slovenien

Augusta Strandberg der skyder langbue og deltager ved EM 2016 i Slovenien

Christian Jørgensen der skyder langbue og som deltog ved VM 2015 i Italien

Jozsef Csikos der skyder med compound og verdensmester 2016 i buejægerklassen, deltager ved EM 2016 i Slovenien

Thor Kamp Obstrup en ung compoundskytte fra Fyn, der helt sikkert også bliver en af de helt store bueskytter

Desuden er vi så heldige at have 2 svenske skytter i truppen

Ulrika Bachman der deltog ved VM 2015 i Italien og fik en flot 4. plads og som deltager ved EM 2016 i Slovenien

Henning Bagge, der skød for det danske landshold i 2015 ved VM i Italien og i 2016 skyder for det svenske landshold til EM i Slovenien

Lars Iversen

Ejer af Iversen-Import - i daglig tale kaldt Pamhule jagt og fiskeri. I 2005 etablerede vi vores første hjemmeside. I 2007 blev den fysiske butik koblet på, som i dag er på 150 M2. Vi sælger alt til jægeren, fiskeren og vi har især specialiseret os i salg af buer til jagt - både compoundbuer og jagtbuer til den traditionelle jæger, som langbuer og recurvebuer. Buejagten fylder rigtig meget hos os og er den foretrukne jagtmetode. Vi har også et udvalg i jagtgeværer, rifler og ammunition. Så hos os er du dækket ind til en hver form for jagt. Vi glæder os til at se dig i butikken, som er åben hver dag fra kl. 10-17.30 lør 9-13.00.

          Lars Iversen
   

Niels Rahr

Niels Rahr 43 år blev ansat i butikken d. 3. november 2014. Niels er butiksuddannet og har i mange år beskæftiget sig med kundebetjening. Niels bor i Rødekro, og han er gift og har 2 børn. Niels har haft jagttegn siden sit 18. år og har fortrinsvis dyrket trækjagt på ænder og duer, men er også aktiv buejæger. En tur ved vandet med fluestang eller spinnestang er også en af Niels´store passioner. En meget engageret ung mand. Der vil gøre sit ypperste, for at du som kunde for en god oplevelse i butikken.

          Niels Rahr